Αρχαία Φειά

Η ατομική επιχείρηση Τριβιζά Ελένη με επωνυμία Αρχαία Φειά σας φέρνει σε άμεση επαφή με τα προϊόντα της για να σας εξυπηρετήσει και τις μέρες εκτός σεζόν αλλά και τους πελάτες που βρίσκονται μακριά. Εδρεύουμε στο Λιμάνι Κατακόλου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο διαδικτυακό μας χώρο. Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και εμείς θα τα αποστείλουμε άμεσα μετά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας.

Σε ιδανική τοποθεσία στη Χώρα, την καρδιά της Μυκόνου, αυτά τα δύο παραδοσιακά διαμερίσματα έχουν ανακαινιστεί πλήρως σύμφωνα με την τοπική μυκονιάτικη αρχιτεκτονική. Ακριβώς δίπλα στο παλιό λιμάνι, το Kyma Loft διαθέτει μια χαλαρωτική και ήσυχη ατμόσφαιρα, αλλά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τουριστικά αξιοθέατα όπως η Μικρή Βενετία και οι Ανεμόμυλοι, καθώς και βασικές ανέσεις όπως σταθμοί λεωφορείων και ταξί, εστιατόρια, καταστήματα και νυχτερινά κέντρα.

Το κατάστημα Ντόρης Νάκας εδρεύει στην κεντρική πλατεία Μετσόβου και εξυπηρετεί το κοινό από το 1980. Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στην πώληση ημερησίου και περιοδικού τύπου, είδη καπνού και ατμό, εμπόριο χαρτιού βιβλίων και ψιλικών. Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μα δημιουργήσαμε το ψηφιακό μας κατάστημα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα μας προϊόντα γύρω από τα παιδικά παιχνίδια

Θα μας βρείτε στο 8ο χλμ. εθνικής οδού Ιωαννίνων Αθηνών. Στο κατάστημα μας μπορείτε να προμηθευτείτε τα καλύτερα προϊόντα της Ηπείρου. Είμαστε ανοιχτά όλο το 24ώρο καθώς πέρα από την λιανική εξυπηρετούμε και υπηρεσίες εστίασης όπως καφέ, πλήρες γεύματα αλλά και ροφήματα. Πατώντας αριστερά στην φωτογραφία ή στο όνομα θα οδηγηθείτε στο διαδικτυακό μας κατάστημα ώστε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από εκεί.

Μετά από 23 χρόνια στο χώρο της εφαρμογής μονωτικών υλικών, πολύωρες παρακολουθήσεις σεμιναρίων σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεχείς δοκιμές σε αντίξοες (για τα υλικά) συνθήκες, η Οικογένεια Φιλίππου προσφέρει την πιο σωστή καθοδήγηση και εφαρμογή σε θέματα μόνωσης.