Κατασκευή ιστοσελίδων με
Κατασκευή Ιστοσελίδας με γνώμονα την εμπιστοσύνη

Στην Digital Frontier O.E. κατασκευάζεται ιστοσελίδα σύμφωνα με τα δικά σας γούστα. Δεν υπάρχει λόγος ρίσκου διότι σε ενδιάμεσα στάδια μπορείτε να δείτε την πρόοδο στην οποία βρίσκεται η κατασκευή.

Σε καμία περίπτωση η Digital Frontier O.E. δεν θα σας αφήσει εκτεθημένους και δεν θα διακόψει την συνεργασία. Σκοπός μας είναι η συνεργασία να διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Για το τρόπο πληρωμής είμαστε ευελικτοι και οι τιμές είναι προσυτές τόσο για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και για την ηλεκτρονική προβολή

Στη Digital Frontier O.E. σκεφτόμαστε σαν πελάτες και δουλεύουμε ως επαγγελματίες
Κατανόηση των απαιτήσεων σας

Κατόπιν συνομιλίας και αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά προς έλεγχο και αποδοχή απο εσάς

Εξέλιξη ιστοσελίδας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μετά την αποδοχή της συνεργασίας σας με την Digital Frontier O.E. θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με τις πληροφορίες σας και με κάποια πρότυπα που μπορεί να σας ταιριάζουν.

Παρουσίαση ιστοσελίδας σας προς έλεγχο
Μόλις οι εργασίες κατασκευής ολοκληρωθούν, ανεβάζουμε την νέα σας ιστοσελίδα σε demo site, που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε, ώστε να ελέγξετε σε πραγματικές συνθήκες την λειτουργικότητα και το design, τόσο απο desktop όσο και απο mobile συσκευές.
Ολοκλήρωση των εργασιών και δημοσίευση
Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και εξόφληση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα προσυμφωνηθέντα που αναγράφονται ξεκάθαρα και στην προσφορά μας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν έχουμε καμία απαίτηση απο εσάς.

Εξέλιξη με την πλατφόρμα WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress για την δημιουργία εντυπωσιακών ιστοσελίδων με πολύ όμορφο σχεδιασμό και γρήγορη φόρτωση. Η πλατφόρμα WordPress είναι η πιο διαδεδομένη και αξιόπιστη πλατφόρμα κατασκευής website παγκοσμίως με τεράστια κοινότητα υποστήριξης και απεριόριστο πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων. Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ιστοσελίδας σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα στο Web Design τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην ασφάλεια.

Κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίασης

Κατασκευή σελίδων για να προβάλεται και να παρουσιάσετε την δουλειά σας ώστε να προσελκύσετε άτομα να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού κατασήματος

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ώστε να προβάλετε τα προϊόντα σας στον διαδύκτυο και οι πελάτες να κάνουν ασφαλείς αγορές μέσα από αυτό.

Κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου ώστε να προβάλετε το ξενοδοχείο σας στο παγκόσμιο ιστό και μέσα από προηγμένο σύστημα κρατήσεων ο πελάτης να κάνει την κράτησή του.

Κατασκευή ιστοσελίδας Blog

Blog για το κέφι σας ή κατασκευή επαγγελματικού blog, ότι κι αν επιλέξετε, το blog σας αξίζει επαγγελματική σχεδίαση και σύγχρονη εμφάνιση, για να βγει στο φως της δημοσιότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδας

Η Digital Frontier O.E. μέσα από τα πακέτα προώθησης που σας παρέχει μπορείτε να προβληθήτε τόσο στα Social όσο και στη Google για να γίνεται νούμερο 1 στις αναζητήσεις.

Βελτιστοποίηση Ταχύτητας

Μέσα από το backend και με τις σύγχρονες γνώσεις και τεχνολογίες που έχει η εταιρεία μας μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας έως και 10 φορές.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Μέσα από τους σύγχρονους και ελληνικούς server που συνεργαζόμαστε μπορείτε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδας σας σε εμάς και να μη σας απασχολεί τίποτα διότι δίνου το 99,5% uptime.

Δέσμευση domain name

Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατόητα να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας τώρα αλλά θέλετε να δεσμεύσετε το domain name (example.com) για μελλοντική του χρήση.

Έργα μας
Nutrition Planet New O.E.

Nutrition Planet New O.E. είναι μια εταιρία πώλησης είδη αθλητικών και διατροφής με έδρα τα Ιωάννινα.

Protein King

Protein King είναι μια εταιρία πώλησης είδη διατροφής με έδρα τα Ιωάννινα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί πρότυπα WCAG II

Ντόρης Νάκας

Ντόρης Νάκας είναι μια εταιρία πώλησης είδη γραφικής ύλης, παιχνιδιών, ψιλικά και ελληνικός τύπος με έδρα τα Μέτσοβο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί πρότυπα WCAG II

Freedom Clothes

Freedom Clothes είναι ένα κατάστημα πώλησης ρούχων με έδρα την Άρα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί πρότυπα WCAG II

Αρχαία Φειά

Αρχαία Φειά είναι ένα κατάστημα πώλησης είδη δώρων με έδρα το Πύργο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί πρότυπα WCAG II