• Κατασκευή
  • Συντήριση
  • Αναβάθμιση
Δικτύου
Κατασκευή Δικτύου

Με τις γνώσεις που έχει το προσωπικό της εταιρίας μας μπορείτε να κατασκευάσετε την Ιστοσελίδα σας όπως έχετε φανταστεί.

Συντήριση Δικτύου

Δείτε το χώρο σας διαφορετικό. Είμαστε αυτοί που θα εξοπλήσουν το χώρο σας με τις κατάλληλες συσκευές και αιθητική.

Αναβάθμιση Δικτύου

Μέσα από το καταρτισμένο προσωπικό μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα του Η/Υ και να επιλυθεί. Από την χρόνια εμπειρία στο κλάδο του Hardware σας παρέχουμε τις κατάλληες λύσεις για εσα΄ς.

Κατασκευή Δικτύου

Στην Digital Frontier O.E. αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο και τις απαιτήσεις σας με υπευθυνότητα και να υλοποιήσουμε για εσάς ένα δίκτυο το οποίο θα καλύψει πλήρως την εργασία και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την καλή και ομαλή λειτουργία και συντήρηση των δικτύων που υλοποιεί σε πελάτες της, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Αρκεί φυσικά η συντήρηση των δικτύων αυτών, να γίνεται αποκλειστικά από την ίδια, σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάντα σε συμφωνία με τον πελάτη. Έτσι εξασφαλίζεται μικρότερος αριθμός προβλημάτων και γρηγορότερη επίλυση αυτών με μικρότερες χρεώσεις για τον πελάτη.

Μελέτη και καταγραφή των αναγκών και του γενικού εξοπλισμού που θα χρειαστεί ο πελάτης μας, με ραντεβού στο χώρο του χωρίς χρέωση.

Ενημέρωση του πελάτη μας για συγκεκριμένη προσφοράκατασκευής του δικτύου του, η οποία περιλαμβάνει τα υλικά και τα προϊόντα που θα χρειαστεί για να υλοποιηθεί το έργο καθώς και την εργασία των εξειδικευμένων τεχνικών μας.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα προτείνουμε στον πελάτη μας ένα από τα ευέλικτα-προαιρετικά προγράμματα Συμβολαίων Συντήρησης Δικτύων που διαθέτουμε, το οποίο θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του συγκεκριμένου πελάτη μας.

Συντήρηση Δικτύου

Στην Digital Frontier O.E. θα βρείτε την οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για τον επαγγελματία, όσον αφορά την συντήρηση και επισκευή δικτύου της επιχείρησής του.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να εξοικονομίσετε χρόνο από την συντήρηση και την επισκευή του δικτύου που έχετε, επικοινωνήστε με την εταιρία μας έτσι ώστε να συζητήσουμε ώς προς τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε μία συγκεκριμένη προσφορά η οποία θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.