Διαφήμιση Google & Social

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημιστεί κάποιος εφημερίδα, περιοδικό, ραδιόφωνο, τηλεόραση κλπ. Η Digital Frontier O.E. χρησιμοποιεί το πιό σύγχρονο τρόπο διαφήμισεις, δηλαδή την Online διαφήμιση. Η Online Διαφήμιση γίνεται με δύο τρόπους των Social Media (Facebook, Instagram κλπ) και στο δίκτυο αναζήτησης του οργανισμού Google. Είμαστε οι κατάλληλοι για να κάνετε την Online Διαφήμιση διότι μέσα από την εμπειρία μας στο τομέα αυτό σας δίνουμε την κατάλληλη κατεύθυνση για να προωθήσετε το προϊόν σας ή το κατάστημά σας ή την εταιρεία σας ή οτιδήποτε θέλετε να προβάλετε στο διαδίκτυο. Μ Επίσης, ακόμα ένα κομμάτι το οποίο αναλαμβάνουμε είναι το SEO, δηλαδή το τρόπο που χρειάζεται μία ιστοσελίδα για να βγει πρώτη στα αποτελέσματα αναζητήσεις.

H διαφήμιση Google αποτελεί μια ιδιαίτερα πολυσύνθετη έννοια.

Ακόμα και για κάποιον έμπειρο στο μάρκετινγκ και την διαφήμιση μέσω της Google, ο όρος διαφήμιση Google μπορεί να μεταφραστεί σε πάρα πολλές διαφορετικές έννοιες.

Όταν οι άνθρωποι αναφέρονται στο όρο “διαφήμιση Google”, συνήθως εννοούν τις διαφημίσεις κειμένου που εμφανίζονται στις πρώτες 3-4 θέσεις της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η Google όμως πέρα από τα Google Ads (AdWords) διαθέτει μία τεράστια γκάμα διαφημιστικών εργαλείων και υπηρεσιών.

Άλλες περισσότερο (Google Ads Search & Display, YouTube Ads) και άλλες λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό (Google AdSense, Gmail Ads, Google Marketing Platform, Google Retail Ads κ.α.).

Στη Digital Frontier O.E. χρησιμοποιούμαι όλη τη γκάμα διαφημιστικών εργαλίων ώστε να ανεβάσετε τις προβολές σας στο έπακρο δυνατό και είμαστε Google Partner. Μέσα από τα πακέτα μας μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι προβολής. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας θα σας προτείνουμε τη καταλληλότερη διαφήμιση στο οργανισμό του Google για να ανεβάσετε το πελατολόγιο και την προβολή σας σε αυτό.

Social Media

H διαφήμιση στα Social Media αποτελεί μια κύρια πηγή διαφήμισης.

Εκατομμύρια χρήστες περνούν καθημερινά χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι επομένως λογικό, οι επιχειρήσεις ν’ αξιοποιούν τον τεράστιο αυτό αριθμό χρηστών προς όφελός τους.

Το Social Media Marketing, αποτελεί πλέον βασική στρατηγική ανάπτυξης των επιχειρήσεων καθώς τις βοηθάει να ξεχωρίσουν και ν’ αυξήσουν το πελατολόγιό τους.

Διαφήμιση στα social media λοιπόν, είναι η online προβολή διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σκοπός της είναι, είτε να γίνει η επιχείρηση σας γνωστή σε συγκεκριμένο κοινό, είτε να οδηγήσει του χρήστες που θα τη δουν σε κάποια σελίδα σας.

Με άλλα λόγια, μέσα όπως το Facebook, το Instagram κλπ, μετατρέπονται σε χώρους προώθησης και ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Στη Digital Frontier O.E. χρησιμοποιούμαι τη πλατφόρμα Meta με την ιδιότητα του Partner για να επιτευχεί η μέγιστη απόδοση μιας διαφήμισης. Μέσα από τα πακέτα μας μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι προβολής. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας θα σας προτείνουμε τη καταλληλότερη διαφήμιση στα Social Media για να ανεβάσετε το πελατολόγιο και την προβολή σας σε αυτό.

SEO

Ανεβάζουμε το Site σας στην πρώτη σελίδα της Google

Με το SEO (Search Engine Optimization) καταφέρνουμε να πείσουμε την Google να ανεβάσει το Site σας ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα αναζήτησης.

Για να ξεχωρίσει η Google ένα Site και να το εμφανίζει στα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να την πείσουμε πως το Site είναι σχετικό με αυτό που αναζητά ο χρήστης, είναι ποιοτικό παρέχοντας καλή εμπειρία χρήστη, και ταυτόχρονα είναι δημοφιλές.

Υπάρχουν πολλές ενέργειες που απαιτούνται για να βελτιωθούν τα παραπάνω. Τις ενέργειες αυτές τις ξεχωρίζουμε σε On-Page και Off-Page SEO. Το off-page SEO αναφέρεται σε ενέργειες που γίνονται έξω από το Site, και είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Για να το επιτύχουμε αυτό αξιόπιστα έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένη μεθοδολογία, αξιοποιούμε πολλαπλά εργαλεία και συνεχώς εξελίσσουμε τις τεχνικές μας.

Στη Digital Frontier O.E. διαθέτουμε χρόνια εμπειρία στο SEO, και έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε στις πρώτες κατατάξεις πολλές ιστοσελίδες. Μέσα από τα πακέτα μας μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι προβολής. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας θα σας προτείνουμε το καταλληλότερο τρόπο ώστε να ανεβείτε υψηλά στις κατατάξεις της αναζήτησης.