Κατασκευή & Αναβάθμιση Η/Υ

Πλέον για την καθημερινότητα μας χρειαζόμαστε ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για να ακούσουμε μουσική, να μάθουμε νέα, να παίξουμε παιχνίδια κλπ. Στη Digital Frontier O.E. μπορείτε να φτιάξετε ένα υπολογιστή από την αρχή, να αναβαθμίσετε τον ήδη υπάρχον ή να αγοράσετε ένα Laptop. Το έμπειρο προσωπικό μας μέσα από την πολυετή εμπειρία στο χώρο του gaming και στην κατασκευή Η/Υ θα σας προτείνει τον υπολογιστή που χρειάζεστε για την προσωπική σας χρήση αλλά και είναι αυτό που θα βρει την λύση για την αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος. 

Είδη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ένας Υπολογιστής Γραφείου είναι ο βασικός υπολογιστής καθημερηνότητας. Μπορείτε με αυτό να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να γράψετε σ κείμενα, να δείτε ταινίες, να ακούσετε μουσική κλπ. Είναι αυτός που έχει τις δυνατήτες για μια καθημερινή χρήση ενός χρήστη. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για gaming ή για rendering ή για άλλες απαιτητικές εργασίες. Κυρίως αυτός απευθύνετσε επαγγεμλαμτίες που θέλουν να κάνουν απλές εργασίες ή σε άτομα που δεν είναι “βαριοί” χρήστες του Η/Υ. Είναι ο φθήνοτερος σε κόστος.

Ένας Υπολογιστής Ελαφρύ Gaming & Render είναι αυτός που θα κάνει πιο απαιτητικές εργασίες. Ξέρουμε ότι αυτή την εποχή δεν είναι φθηνές οι κάρτες γραφικών, οπότε η Digital Frontier O.E. καστασκευάζει Η/Υ χωρίς αλλά με την υλοποίηση των γραφικών από τους σύγχρονους επεξεργαστές. Μπορείτε με αυτό να κάνετε ότι και στου Γραφείου απλά μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με μέτρια ή καλά γραφικά σε ικανοποιητικό επίπεδο fps(frame per second). Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεξεργαστείτε εικόνες ή βίντεο ακόμα και να φτιάξετε μοντέλα 3D, όμως το rendering δεν θα είναι μία γρήγορη διαδικασία. Κυρίως αυτός απευθύνετε σε άτομα που θέλουν να μπουν στο χώρο του Gaming ή στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας κλπ. Επιπλέον με την αγορά του κάποιος μπορεί να προβεί σε μία αναβάθμιση στο μέλλον και να γίνει ένας υπολογιστής ταχύτερος. Το κόστος του δεν είναι τόσο φθηνό αλλά είναι vfm(value for money).

Ένας Υπολογιστής Gaming & Render είναι αυτός που θα κάνει απαιτητικές εργασίες. Αυτή η υλοποίηση περιέχει κάρτα γραφικών αλλά όχι υψηλών επιδόσεων. Μπορείτε με αυτό να κάνετε ότι και στου Ελαφρύ Gaming & Render απλά μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά σε ικανοποιητικό επίπεδο fps(frame per second). Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεξεργαστείτε εικόνες ή βίντεο ακόμα και να φτιάξετε μοντέλα 3D. Το rendering θα είναι μία κανονική διαδικασία. Κυρίως αυτός απευθύνετε σε άτομα που είναι ήδη στο χώρο του Gaming ή στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας κλπ. Επιπλέον με την αγορά του κάποιος μπορεί να προβεί σε μία αναβάθμιση στο μέλλον και να γίνει ένας υπολογιστής υψηλών αποδόσεων. Το κόστος του δεν είναι φθηνό.

Ένας Υπολογιστής High End είναι αυτός που θα κάνει τα πάντα πολύ άνετα. Αυτή η υλοποίηση περιέχει όλα τα κομμάτια υψηλών αποδώσεων. Μπορείτε με αυτό να κάνετε ότι και στου Gaming & Render απλά μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά σε ανώτερο επίπεδο fps(frame per second). Επίσης, μπορείτε άνετα να επεξεργαστείτε εικόνες ή βίντεο ακόμα και να φτιάξετε μοντέλα 3D. Το rendering θα είναι μία γρήγορη διαδικασία. Κυρίως αυτός απευθύνετε σε άτομα που είναι ήδη στο χώρο του Gaming ή στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας ή σε επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν rendering σε πολύ γρήγορους χρόνους. Το κόστος του δεν είναι ακριβό και μπορεί να πει κάποιος ότι αν δεν είναι για επαγγελματικούς σκοπούς η χρήση του τότε είναι για χόμπυ η αγορά τέτοιου είδους.

Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Αυτή η εποχή είναι δύσκολη στο να προβεί σε αγορά κάποιος για ένα υπολογιστή, όμως έχει ήδη στην κατοχή του κάποιον. Στη Digital Frontier O.E. παίρνουμε τον παλιό σας υπολογιστή και το κάνουμε αναβάθμιση ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να τον λειτουργήσετε όπως την πρώτη μέρα που τον αγοράσατε. Επίσης, μπορεί να χρειάζεστε μία αναβάθμιση στο ήδη καινούργιο σας υπολογιστή, σε εμάς θα βρείτε κομμάτια υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας. Τα προϊόντα μας είναι απο ευρωπαϊκές αποθήκες και όλα έχουν την εγγύηση του κατασκευαστή.

Διάγνωση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Αν είστε κάτοικος των Ιωαννίνων μπορείτε να μας φέρετε το Ηλεκτρονικό σας Υπολογιστή ή το Laptop σας και να κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο του υπολογιστή σας. Το κατάστημά μας βρίσκεται Χρήστου Πάτση 1, Ιωάννινα 45333. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ.

Επισκευή κονσολών

Slide Slide
Στην Digital Frontier O.E. εσπισκευάζουμε κονσόλες όπως και κάνουμε καθαρισμό.